VIDEO/ S-a certat cu tatăl său și a dat foc la o anexă a casei

Putea să-și lase părinții fără acoperiș deasupra capului. Un tânăr de 27 de ani s-ar fi certat cu tatăl său, iar într-un moment de furie a dat foc...

Putea să-și lase părinții fără acoperiș deasupra capului. Un tânăr de 27 de ani s-ar fi certat cu tatăl său, iar într-un moment de furie a dat foc la o anexă a casei.

Totul a avut loc în data de 07 octombrie, seara târziu, în jurul orei 22.00, în satul Palanca din raionul Călărași. Poliția și pompierii au fost chemați la fața locului de către tatăl tânărului.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Călăraș, Cristina Vicol, tânărul era acasă împreună cu părinții săi și se afla în stare de ebrietate. Acesta s-ar fi luat la ceartă cu tatăl său, iar la un moment dat a luat o brichetă și a dat foc unei anexe din gospodărie. Iar dacă asta ar fi puțin, acesta a luat un baston din lemn și a spart geamurile casei părintești. Pompierii au intervenit rapid, însă focul a reușit să distrugă o bună parte din construcția incendiată.

În timpul audierilor, mama tânărului ar fi refuzat să să depună plângere pe copilul ei, declarând că nu are nicio pretenție față de el și că nu i-a fost cauza niciun prejudiciu material.

Cazul se investighează în continuare.

In this article