VIDEO// Riscă până la 10 ani de închisoare pentru vătămarea intenţionată gravă

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a  mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, locuitor a capitalei,...

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a  mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, locuitor a capitalei, fiind bănuit de vătămare intenţionată gravă, anterior judecat pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul a avut loc la începulut lunii mai, în timp ce victima, un bărbat în vârstă de 36 ani, împreună cu doi cunoscuți au consumat băuturi alcoolice, ulterior între ei s-a iscat un conflict, iar suspectul i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale. Conform raportului de expertiză medico legală, victimei i-au fost cauzate vătămări corporale grave.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că era sub influența alcoolului când i-a cauzat leziuni victimei. Conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

In this article