VIDEO// Reținut pentru 72 de ore , pentru jaf

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, originar din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție...

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, originar din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Incidentul s-a produs în dimineața zilei de 18 mai. Suspectul s-a apropiat de victimă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce acesta acesta aștepta tansportul public la stație și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model ,,Xiaomi Redmi 2’’, la prețul de 3 000 lei. Ulterior cu bunul sustras a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală efectuate de către polițiștii sec.Buiucani, suspectul a fost localizat și reținut. În cadrul cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Totodată este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru furt, ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și circulația ilegală a drogurilor.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

In this article