VIDEO// Protest la Ministerul Finanțelor

Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au organizat astăzi, 4 aprilie, o manifestație în fața Ministerului Finanțelor. Aceștia au protestat „împotriva politicilor financiare PAS care conduc la creșterea...

Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au organizat astăzi, 4 aprilie, o manifestație în fața Ministerului Finanțelor. Aceștia au protestat „împotriva politicilor financiare PAS care conduc la creșterea prețurilor, degradare și sărăcirea populației”.

„Opriți creșterea prețurilor!”, „Pozor”, au strigat oamenii adunați în fața Ministerului Finanțelor, transmite breakingnews.md cu referire la unimedia.info.

„Ne-am adunat astăzi în fața Ministerului Finanțelor pentru a spune un ferm „Nu” așa-numitor politici ai Guvernului PAS, pentru a spune „rușine”, inclusiv ministrului, dar și întregii echipe PAS.

Astăzi, printre noi sunt mulți oameni în etate, care au lucrat toată viața pentru acest stat, în favoarea statului, și-au dat viețile pentru stat, pentru ca, într-un sfârșit, statul să nu dea atenție la problemele acestora”, a declarat un membru al fracțiunii BCS.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
In this article