VIDEO// Prostituție în carantină. Două femei, prinse pe strada Calea Basarabiei și amendate

Două femei care se ocupă cu prostituția, prinse de polițiști pe strada Calea Basarabiei s-au dat într-un adevărat spectacol atunci când le-au fost cerute actele la control. Cele...

Două femei care se ocupă cu prostituția, prinse de polițiști pe strada Calea Basarabiei s-au dat într-un adevărat spectacol atunci când le-au fost cerute actele la control.

Cele două au fost observate de oamenii legii care patrulau pe stradă în contextual răspândirii virusului COVID 19. Polițiștii s-au apropiat de cele două femei, de 34 și, respectiv, 53 de ani și le-au cerut actele la control. Una dintre femei însă, nu doar că nu s-a conformat, dar s-a și luat la ceartă cu polițiștii.

În cele din urmă, femeia de 53 de ani a fost amendată cu 22.500 de lei pentru că nu s-a conformat cerințelor impuse de starea de urgență și a încălcat regimul de carantină, iar cealaltă prostituată, de 34 de ani s-a ales cu 450 de lei amendă pentru practicarea prostituției.

Poliția Capitalei anunță că va monitoriza ca cetățenii să respecte restricțiile pandemiei, pe perioada stării de urgență, pentru a preveni răspândirea virusului ,,Covid-19″.

In this article