VIDEO// Panică la Liceul “Liviu Deleanu” din Chișinău: Evacuare de urgență a elevilor și angajaților

Un incendiu s-a produs astăzi, 5 aprilie, la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din municipiul Chişinău. Toți angajații instituției și toți elevii au fost evacuați. Potrivit IGSU, în după-amiaza...

Un incendiu s-a produs astăzi, 5 aprilie, la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din municipiul Chişinău. Toți angajații instituției și toți elevii au fost evacuați.

Potrivit IGSU, în după-amiaza zilei de astăzi, 5 aprilie, în jurul orei 12:37, pompierii din Capitală au fost solicitați să intervină conform numărului sporit de intervenție.

Conform informațiilor, arderea s-a produs în interiorul Liceului „Liviu Deleanu” de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din municipiul Chișinău. La fața locului au intervenit cinci echipe de pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins demisolul instituției de învățământ. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate.

La moment, pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea arderii. Cauza, circumstanțele și pagube materiale urmează a fi stabilite ulterior.

In this article