VIDEO// O subterană din Capitală, inundată cu apă fierbinte

Două persoane au fost evacuate de pompieri după ce o țeavă cu apă fierbinte s-a spart într-o subterană din municipiul Chișinău În după amiaza zilei de 22 noiembrie...

Două persoane au fost evacuate de pompieri după ce o țeavă cu apă fierbinte s-a spart într-o subterană din municipiul Chișinău

În după amiaza zilei de 22 noiembrie 2022 salvatorii IGSU au intervenit de urgență pentru a evacua două persoane din subterana de la Circ, unde s-a spart o țeavă cu apă fierbinte.

Cazul a avut loc pe bulevardul Renașterii Naționale 33 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:21. Potrivit informațiilor înregistrate, s-a defectat o țeavă care a inundat subterana.

Imediat, la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de salvatori și pompieri Rîșcani. Ajunși, aceștia au evacuat din interior două femei în vârstă de 63 și 75 de ani. Persoanele nu au avut de suferit, iar la moment acestea se află în siguranță. Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU, în ultimile 24 de ore savatorii și pompierii au intervenit în 33 situații de risc.

sursa: publika.md

In this article