VIDEO// O locuitoare a capitalei va fi sancționată, pentru chemarea intenţionat falsă a serviciilor specializate

O femeie în vârstă de 62 de ani va fi sancționată de către polițiștii sectorului Ciocana, pentru chemarea intenţionat falsă a serviciilor specializate. Aceasta a alertat polițiștii Inspectoratului...

O femeie în vârstă de 62 de ani va fi sancționată de către polițiștii sectorului Ciocana, pentru chemarea intenţionat falsă a serviciilor specializate.

Aceasta a alertat polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, comunicând că a fost amenințată cu cuțitul și deposedată de bani și pachetele cu legume în timp ce se afla pe str. Uzinelor. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul chestionării, femeia a declarat că a mers la  Piaţa Agricolă din str. Calea Basarabiei, de unde a cumpărat 22 kg de ridiche, ulterior s-a deplasat spre str. Uzinelor, unde a fost agresată și amenințată cu cuțitul de 2 persoane necunoscute, fiind deposedată de 1 260 lei și legume, după care indivizii au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, fiind examinate imaginile video, s-a stabilit că fapta comunicată de femeie nu a avut loc. În acest context, fiind chestionată suplimentar, aceasta a recunoscut că banii i-a pierdut în circumstanțe necunoscute, astfel a dus în eroare poliția cu privire la cele întâmplate.

Pentru fapta sa femeia riscă amendă de la 600 la 1 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

In this article