VIDEO// Momentul în care podul uriaș din Statele Unite se prăbușește

Podul Key Bridge din Baltimore, Maryland, cu o lungime de 2,57 km, s-a prăbuşit, marţi, după ce un cargobot s-a izbit violent de acesta. Momentul în care podul...

Podul Key Bridge din Baltimore, Maryland, cu o lungime de 2,57 km, s-a prăbuşit, marţi, după ce un cargobot s-a izbit violent de acesta.

Momentul în care podul uriaș se prăbușește în râul Patapsco a fost surprins în imagini video, răspândite ulterior pe rețelele sociale.

Oameni și mai multe vehicule au căzut în râul pe care îl traversa acest pod. Departamentul de pompieri din Baltimore a confirmat că prăbușirea podului din Baltimore reprezintă un „eveniment cu potențialul de a avea un număr mare de victime”. Până acum, nu au fost confirmate decese, însă există informația că cel puțin 20 de persoane sunt în apă ca urmare a incidentului. O operațiune la scară largă de salvare a victimelor este în desfășurare.

Compania de transport maritim Synergy Marine Group a confirmat că cargobotul său sub pavilion singaporez, „Dali”, s-a izbit de un pilon al Podului Francis Scott din Baltimore.

In this article