VIDEO // Mașini blindate, pe străzile orașului București. Militarii luptă cu virusul ucigaș

În contextul stării de urgenţă, decretată de autorităţi, Armata Română a început să patruleze pe străzile din București. Autoritățile române spun că nu există motive de panică, iar...

În contextul stării de urgenţă, decretată de autorităţi, Armata Română a început să patruleze pe străzile din București. Autoritățile române spun că nu există motive de panică, iar militarii sunt prezenți în stradă doar ca ajutor pentru polițiști.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Poliție Militară “Tudor Vladimirescu” au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere”, a transmis MApN pe pagina de Facebook, citată de Digi 24.

Amintim că şi Armata Națională a Moldovei a scos ieri tehnica militară pentru a patrulă străzile Capitalei în lupta cu COVID-19.  În Republica Moldova a fost instituită stare de urgență, în legătură cu pandemia de COVID-19, până în data de 16 mai.

In this article