(Video) Maia Sandu nu are deloc încredere în Renato Usatîi

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritatea, Maia Sandu exclude o eventuală alianță cu Partidul Politic „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatâi. Mai mult, Maia Sandu a declarat că nu...

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritatea, Maia Sandu exclude o eventuală alianță cu Partidul Politic „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatâi. Mai mult, Maia Sandu a declarat că nu are nici deloc încredere în Renato Usatâi, deoarece e din aceeași categorie cu Plahotniuc. Afirmațiile au fost făcute de Maia Sandu în emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, scrie nordnews.md

„Niciodată nu am avut încredere în Renato Usatâi. M-ați auzit vreodată vorbind despre asta? Nu am avut, nu am și nu o să am niciodată încredere în acest om”, a declarat Sandu la întrebarea dacă are încredere în liderul Partidului Nostru.

Maia Sandu l-a acuzat pe Renato Usatâi de colaborare cu oligarhul Vlad Plahotniuc.

„Apropo, el face parte din aceeași categorie de oameni cu Plahotniuc, pentru că au făcut împreună afaceri, împreună au discutat pe cine să „omoare” și pe cine să nu „omoare”. Sunt oameni din aceeași categorie și acum se războiesc”, a afirmat Maia Sandu.

Lidera PAS a mai spus că exclude o alianță între PAS și Partidul Nostru.

„Am spus categoric, Partidul Nostru, PSRM și alții ca ei sunt partide care nu împărtășesc valorile europene. Ceea ce promovăm noi este modelul occidental de dezvoltare. Cea ce promovează aceste partide, care sunt orientare spre Moscova, își doresc un regim ca la Moscova”, a declarat Maia Sandu.

Politiciana a adăugat la TVR Moldova că PAS nu are să facă alianță vreodată sau să conlucreze cu partide care merg pe un obiective diametral opus PAS.

In this article