(VIDEO) Filip: Cei șase membri ai grupului Candu primesc lunar câte cinci mii de euro. De unde vin banii

Președintele PDM, Pavel Filip, susține că cei șase deputați din grupul Candu primesc lunar câte cinci mii de euro. Banii au început să vină pe contul acestora, după...

Președintele PDM, Pavel Filip, susține că cei șase deputați din grupul Candu primesc lunar câte cinci mii de euro. Banii au început să vină pe contul acestora, după ce au călătorit în Israel.

„Imediat după vizita în Israel, acest grup brusc a început să aibă finanțe, au început să meargă în teritoriu, unde făceau mese copioase, le oferea cadouri oamenilor. Se vorbește prin coridoare că din acea lună li se plătește câte 5 mii de euro pe lună”, a spus Pavel Filip.

Filip susține că a încercat să afle mai multe detalii despre acea vizită în Israel de la Andrian Candu, când acesta mai era membru de partid. Eu, cu părere de rău, nu am obținut, până acum, răspuns la aceste întrebări, spune Filip.

Președintele PDM consideră că în spatele grupului Candu ar sta tandemul Plahotniuc-Șor.

Recent și Alexandru Jizdan a declarat în cadrul unei emisiuni, că după ce grupul Candu a călătorit în Israel, acești deputați au devenit mai bănoși, iar unii dintre ei și-au procurat mașini de lux, pe care le ascund de ochii oamenilor.

In this article