VIDEO // Filat către Plahotniuc, în caz că acesta ajunge la închisoare: Aș putea să îi ofer anumite sfaturi

În cazul unui eventual arest a lui Vlad Plahotniuc la Chișinău, ex-premierul Filat ar putea să îi ofere anumite sfaturi. Declarația a fost făcută de politician în...

În cazul unui eventual arest a lui Vlad Plahotniuc la Chișinău, ex-premierul Filat ar putea să îi ofere anumite sfaturi. Declarația a fost făcută de politician în studioul emisiunii „Puterea a Patra”.

Filat a menționat că el nu a fost vizitat niciodată de fostul lider democrat, ci a fost dus de ultimul sub convoi în condiții inumane. Totodată, atunci când au discutat în penitenciar, Plahotniuc ar fi vrut să își demonstreze forța și i-ar fi relatat că „lucrurile sunt aranjate și sunt deputați suficienți ca să facă guvernarea”.

Întrebat de moderatorul Gheorghe Gonța dacă îl va vizita la pușcărie pe Plahotniuc, în cazul când acesta va fi arestat, ex-premierul a spus că ar fi gata să îi ofere sfaturi omului de afaceri.

„Nu! Doar dacă ar avea nevoie, i-aș da niște sfaturi utile cum să reziști. Vreau să vă asigur că nu este ușor”, a conchis Filat.

In this article