VIDEO// Droguri în valoare de 100 000 lei, confiscate de Polițiști

Un bărbat de 49 de ani, domiciliat în r-nul Cahul, a fost reținut în flagrant delict în timp ce intenționa să comercializeze o cantitate impunătoare de droguri ....

Un bărbat de 49 de ani, domiciliat în r-nul Cahul, a fost reținut în flagrant delict în timp ce intenționa să comercializeze o cantitate impunătoare de droguri .

Ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție în colaborare cu angajații Inspectoratului sec. Ciocana și sec. Râșcani  a mun. Chișinău  în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Râșcani,  au intrat în posesia unei informații operative cu privire la punerea în circulație a drogurilor în cantități impunătoare.

Ca urmare  suspectul  a fost reținut în r-nul Cahul,  intenționând să înstrăineze o cantitate mare de droguri asemănătoare cu ,,Marijuana hidroponică” agentului sub acoperire. În urma percheziției corporale s-a ridicat un pachet de polietilenă cu masa vegetală verde uscată asemanatoare cu ,,Marijuana “ în cantitate de aproximativ 1 kg. În urma realizării acestor droguri banuitul urma să obțină un profit de 100 000 lei.

Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Drogurile au fost ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

În cest caz a fost intentat un dosar penal, iar pentru acțiunile ilegale bărbatul riscă privațiune de libertate de la 7 până la 15 ani.

In this article