VIDEO// Doi minori au răpit o mașină și s-au inversat cu tot cu ea, în timp ce erau urmăriți de polițiști

Urmărire ca-n filme, la Bălți. Doi minori au răpit o mașină și s-au inversat cu tot cu ea, în timp ce erau urmăriți de polițiști. Totul a avut...

Urmărire ca-n filme, la Bălți. Doi minori au răpit o mașină și s-au inversat cu tot cu ea, în timp ce erau urmăriți de polițiști.

Totul a avut loc în data de 06 octombrie. Poliția a fost alertată, precum că, din curtea unui bloc de locuit de pe strada Suceava a fost răpit un automobil de marca Ford Fiesta.

În urma măsurilor întreprinse de oamenii legii, la scurt timp automobilul a fost observat pe o strada din oraș. Polițiștii au somat conducătorul să oprească dar acesta nu s-a conformat continuând să se deplaseze cu viteză excesivă.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a inversat.

În rezultat nimeni nu a avut de suferit.

Suspecții sunt doi adolescenți de 15 și 17 ani, locuitori ai mun. Bălți, care anterior au fost cercetați pentru infracțiuni similare.

Aceștia au fost escortați la inspectoratul de poliție Bălți pentru audieri.

 

Din declarațiile minorilor, polițiștii au stabilit, că ei ar fi pătruns în automobil prin acces liber, după ce proprietarul a lăsat ușa autoturismului descuiată şi cu cheile în mecanismul de pornire.

In this article