VIDEO// Detalii referitor la cazul angajatului IGSU al MAI, decedat pe data de 29 noiembrie. Poliția a reținut bănuitul

Poliția vine cu detalii în cazul  angajatului IGSU al MAI, găsit fără suflare la data de 29 noiembrie, în adiacentul Palatului Național „Nicole Sulac”, de pe str. Pușkin...

Poliția vine cu detalii în cazul  angajatului IGSU al MAI, găsit fără suflare la data de 29 noiembrie, în adiacentul Palatului Național „Nicole Sulac”, de pe str. Pușkin din capitală.

Potrivit certificatului medical constatator al decesului din data de 30 noiembrie, cauza directă a decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani, a survenit în urma leziunilor primite.

Astfel, în cadrul acțiunilor speciale de investigație cât și acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații  Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Buiucani, a fost identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr  în vârstă de  20 de ani,  originar din mun. Chișinău.

Audiat de polițiști,  acesta a declarat că între ei s-a iscat un conflict, ulterior l-a lovit în regiunea feței, victima a căzut, iar el a fugit de la fața locului.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală conform art. 145 Cod penal „Omor ”.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare, suspectul riscă  închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

In this article