VIDEO// Contrabandă cu alcool „sud-coreean” de 4.000.000 lei, destinat SUA

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii vamali, anunță contracararea unei încercări de transportare spre portul din Constanța, România, a unui autocamion cu băuturi alcoolice pretins fabricate în Coreea...

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii vamali, anunță contracararea unei încercări de transportare spre portul din Constanța, România, a unui autocamion cu băuturi alcoolice pretins fabricate în Coreea de Sud, destinat SUA.

Urmare a reținerii acelei cantități de alcool în noaptea de vineri, 30 martie curent, în postul vamal Leușeni-Albița, au urmat percheziții în alte patru autocamioane și depozitul agentului economic, în trei localități din regiunea Centru a republicii. Prin urmare, au fost ridicate per total peste 300.000 sticle de băuturi alcoolice, estimate la peste 4.000.000 lei. De asemenea, a fost ridicată materie primă pentru ambalare, acte contabile, înscrisuri de ciornă și purtători de informații.

Acestea urmează să fie supuse cercetărilor penale, iar persoanele implicate urmează să fie citate pentru audieri. Investigațiile continuă, timp în care este incidentă prezumția nevinovăției, potrivit legii.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article