VIDEO// Consumau singuri și vindeau și altora. Apartamentul unui tânăr din Chișinău, transformat într-un local de consumat narcotice

Angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP mun. Chișinău, antrenaţi la menţinerea ordinii publice şi combaterea criminalităţii, au recepţionat o chemare, pe strada Mircea cel...

Angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP mun. Chișinău, antrenaţi la menţinerea ordinii publice şi combaterea criminalităţii, au recepţionat o chemare, pe strada Mircea cel Bătrân sec. Ciocana, în apartament persoane agresive și posibil consumă droguri.

Polițiștii imediat s-au deplasat pe adresa sus indicată unde în locuință au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care locuieste în apartamentul dat și o tânără de 20 de ani care se afla în ospeție, vizual ambii se aflau sub influența substanțlor psihotrope. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a inspectoratului pentru documentare.

Urmare a cercetării la fața locului cu acordul proprietarei, forțele de ordine au depistat un aparat confecţionat artizanal destinat consumului de substanţe narcotice, un pachet cu masă vegetală vegetală fărămițată cu miros specific.

În acest context probele depistate de către forțele de ordine au fost ridicate, sigilate şi expediate Centrului criminalistic şi expertize-judiciare al IGP pentru a fi efectuate expertizele specializate.

In this article