Video // Cheianu și Durbală, către Gaibu: De un an de zile nu-l înțelege nimeni. Dă-ți demisia

Cunoscuții autori ai emisiunii Ora de Ras de la Jurnal TV, Constantin Cheianu și Anatol Durbală, îi solicită în mod deschis ministrului Economiei, Sergiu Gaibu, demisia din funcție....

Cunoscuții autori ai emisiunii Ora de Ras de la Jurnal TV, Constantin Cheianu și Anatol Durbală, îi solicită în mod deschis ministrului Economiei, Sergiu Gaibu, demisia din funcție.

Aceștea spun că, ex-ministra Mediului, Iuliana Gantarajiu a înțeles că e timpul să plece și și-a dat demisia, dar ministrul Gaibu întârzie să înțeleagă.

„Pe Gaibu de un an de zile nu-l înțelege nimeni nici cetățenii, nici jurnaliștii, nici experții. Nici chiar Premierul Natalia Gavrliță nu-l înțelege. Dle Gaibu, dumneata ai înțeles că nimeni nu te înțelege?”, se întreabă autorii.
Întrebat de reporterul emisiunii, dacă simte că pierde fotoliul de ministru, Sergiu Gaibu nu a răspuns tranașant.
„Exista o serie de discuții la acest capitol, vreau să-mi fac serviciul în măsura în care e necesar pentru obiectivele strategice”, a precizat el.
În semn de răspuns, Cheinau&Durbală, i-au cerut demisia.
„Nu dle. Gaibu, dumneata nu ai înțeles, dă-ți demisia. Asta vrem să-ți spunem cu toții și poporul, și jurnaliștii și Prim-ministra”, au conchis aceștia.

Sursa: timpul.md

In this article