VIDEO care spune MULTE despre Maia Sandu

Liderul PAS, Maia Sandu, este o conjuncturistă și mincinoasă. La această concluzie au ajuns jurnaliștii portalului Today.md, care într-un editorial explică pe pași în ce constă conjuncturismul și...

Liderul PAS, Maia Sandu, este o conjuncturistă și mincinoasă. La această concluzie au ajuns jurnaliștii portalului Today.md, care într-un editorial explică pe pași în ce constă conjuncturismul și minciuna Maiei Sandu. Totodată, aceștia au publicat și probe video.

“E simplu. Să declari că nu vei conlucra cu Dodon, dar să faci coaliție cu el, să spui că nu vei coaliza cu Plahotniuc, dar să te expui pentru crearea unui nou guvern împreună cu Candu și Șor (oamenii lui Plahotniuc în Moldova)”, se menționează în editorial.

Totodată, jurnaliștii de la Today.md menționează – „Cu minim efort și cu ajutorul Maiei, Plahotniuc ar putea să preia din nou Moldova”.

Într-un final, autorul editorialului își aduce aminte cum în cadrul unei emisiuni TV, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, râdea în hohote de expresia “Sandu-Candu-Șor”.

“Râzi, Seriojel, ACUM! Colegul tău, Popșoi nu mai râde de mult. El deja a declarat ca va face alianța cu Dracul.”, conchide autorul.

https://www.youtube.com/watch?v=uOy4NBkq-ic&feature=emb_logo&fbclid=IwAR2V1yAc22v-fl2O1W_vO1MqmbusDLfnxROD1y9JZrSnT-6Q1wQmaxq6sH8

 

 

In this article