VIDEO/ Băuți la volan: O tânără fără permis și un bărbat, prinși în sectorul Botanica

O tânără fără permis de conducere cu o concentrație alcoolică de 1, 04 mg/l și un bărbat cu 1, 11mg/l, stopați în același sector al...

O tânără fără permis de conducere cu o concentrație alcoolică de 1, 04 mg/l și un bărbat cu 1, 11mg/l, stopați în același sector al capitalei.

Ieri dimineață, aproximativ la ora 06:45, pe bulevardul Decebal din Chișinău, a fost stopat un automobil de marcă Toyota, la volan se afla o femeie.

La solicitarea de a prezenta careva acte de identitate, aceasta a refuzat, manifestând un comportament neadecvat. Fiind rugată de nenumărate ori de a se deplasa la IP

Botanica pentru a fi identificată, ultima a refuzat categoric.
Pentru neadmiterea abaterilor, precum și aplicarea măsurilor de constrângere, ultima a fost înlăturată forțat de la volanul mijlocului de transport, fiind condusă la IP Botanica.

În urma testării cu alcooltestul, s-a constatat o concentrație de alcool de 1.04 mg/l. Identificată, femeia de 21 de ani nu deține permis de conducere.

Tot în acest weekend, polițiștii de patrulare, pe strada Grenoble intersecție cu strada Cuza Vodă au stopat un automobil de marcă Toyota, pentru conducere neadecvată pe traseu. Acesta aparține unei companii de taxi, iar la volan se afla un bărbat de 65 ani, care în timpul verificării avea miros specific de alcool și un comportament caracteristic stării de ebrietate.

Fiind testat cu dispozitivul Drager, i s-a stabilit o concentrație de alcool de 1.11mg/l în aerul expirat.

Imediat șoferul a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost reținută la parcarea specială.

Ambele cazuri sunt documentate de către IP Botanica.

In this article