VIDEO// Adolescenta care a bătut o minoră într-un cămin din Capitală, identificată de Poliție

Adolescenta care a fost filmată în timp ce bătea cu bestialitate o minoră într-un apartament din Chișinău a fost identificată de oamenii legii. Poliția a fost sesizată de...

Adolescenta care a fost filmată în timp ce bătea cu bestialitate o minoră într-un apartament din Chișinău a fost identificată de oamenii legii. Poliția a fost sesizată de mama victimei după ce filmulețul în care fiica sa a fost agresată s-a răspândit în mass media și pe rețelele de socializare. Agresoarea este o minoră de 14 ani, care are antecedente similare, transmite deschide.md.

Potrivit Poliției, cazul s-a produs la sfârșitul anului trecut într-un apartament din Capitală.

Victima, o copilă de 13 ani domiciliată în raionul Strășeni, le-a povestit oamenilor legii că s-a dus la Chișinău să se întâlnească cu agresoarea, pe atunci o cunoscută de-a sa plasată într-o casă comunitară pentru copii în situații de risc.

Cele două fete s-au dus acasă la apartamentul închiriat de o altă fată. La un moment dat, între cele două fete a izbucnit un conflict. Victima a fost lovită în repetate rânduri cu pumnii și genunchii. Gazda, care a filmat totul, o ruga pe agresoare nu o lovească peste față.

Minorele nu sunt la prima abatere, acestea abandonând domiciliul și Serviciul social de nenumărate ori. Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Procurorii urmează să califice acțiunile agresoarei și să ia o decizie legală în acest sens.

 

 

In this article