VIDEO// Accident de groază, la Cahul. Remorca unui camion, făcută țăndări o mașină. Sunt victime

Accident de groază, la Cahul. Remorca unui camion a făcut țăndări o mașină. Totul s-a întâmplat la ieșirea din satul Cîșlița-Prut, din raionul Cahul. În imaginile de la...

Accident de groază, la Cahul. Remorca unui camion a făcut țăndări o mașină.

Totul s-a întâmplat la ieșirea din satul Cîșlița-Prut, din raionul Cahul.

În imaginile de la fața locului se vede că mașina a fost făcută zob. Un martor ocular, a relatat că preliminar, în mașină se aflau tatăl și fiul.

Iar administratorii grupului AutomobilistMD, care au făcut rost de secvențele video relatează că totul s-ar fi întâmplat după ce remorca unui camion, încărcată cu cereale a lovit violent mașina.

Imediat la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care ajunși au stabilit că doi bărbați au rămas blocați între fiarele autoturismului VAZ. Angajații IGSU au reușit evacuarea promptă a persoanelor din autovehiculul avariat.

În urma accidentului, pasagerul în vârstă de 69 de ani s-a ales cu diverse traumatisme și a fost preluat de medici la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale, iar conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, a decedat pe loc.

Ofițerul de presă de la IGP, Mariana Bețivu a declarat că în accident a fost implicat un automobil de marca LADA și un camion de marca MAZ.

Potrivit poliției, din cercetările preliminare, automobilul a intrat violent în remorca camionului MAZ. În consecință, șoferul automobilului a decedat pe loc, iar pasagerul său a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional Cahul.

In this article