Victima șoferului de Mercedes la Botanica s-a stins din viață

Doinița Prodan, tănăra în vârstă de 29 de ani, victimă a accidentului din sectorul Botanica al capitalei, s-a stins pe patul de spital. Vestea tristă a fost făcută...

Doinița Prodan, tănăra în vârstă de 29 de ani, victimă a accidentului din sectorul Botanica al capitalei, s-a stins pe patul de spital. Vestea tristă a fost făcută publică duminică, 6 august curent, de către soțul ei, Liviu Tverdostup, pe contul personal de Facebook, în contextul în care familia a cerut ajutorul oamenilor pentru a-i salva viața.

„Scumpa mea, tu să știi că noi o să te purtăm în suflet mereu ca o minune din viața noastră. Să știi că Teia și cu Mira o să te iubească mereu! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire în viața lor. Dumnezeu să te ierte! Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine! Te iubesc”, a scris Liviu Tverdostup.

Accidentul fatal s-a întâmplat chiar de ziua ei de naștere, când a împlinit 29 de ani. A lăsat în urmă două fetițe de 2 și 5 ani.

   

Totul s-a întâmplat pe data de 24 iulie, lângă centrul comercial Jumbo, pe la ora 22:00. Patru mașini – Smart Forfour, Volkswagen Polo, Skoda Octavia, Mercedes – s-au ciocnit, cinci persoane fiind transportate la spital, Doinița Prodan fiind una dintre acestea.

Șoferul Mercedesului fugise de la fața locului. Câteva zile mai târziu, el fusese identificat și reținut. Este vorba de un bărbat de 31 de ani, originar din raionul Briceni. S-a adeverit că nu deține permis de conducere. Acum, se află în arest preventiv.

Doinița Prodan se afla în stare critică în secția de reanimare. Airbagul din mașina în care era nu s-ar fi activat, ceea ce i-a afectat cutia toracică în momentul impactului, organele fiind străpunse de coastele rupte. Trebuia să fie operată și să treacă un curs de reabilitare în Germania. Internauții se mobilizaseră pentru a colecta bani și a o ajuta…

In this article