Viceprimarul Irina Gutnic, întrevedere cu administrația locală a Sectorului 6 din București. Ceban: „Părțile au discutat despre îmbunătățire a calității vieții cetățenilor”

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, viceprimarul Irina Gutnic participă, în aceste zile, la conferința „Comunități inteligente: Oportunități și provocări în Estul Europei”. Evenimentul, care se...

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, viceprimarul Irina Gutnic participă, în aceste zile, la conferința „Comunități inteligente: Oportunități și provocări în Estul Europei”.

Evenimentul, care se desfășoară la București, este organizat de Congresul Autorităților Locale din Moldova, în parteneriat cu Asociația Administratorilor Publici din România.

„În cadrul vizitei de lucru, Irina Gutnic s-a întâlnit cu administrația locală a Sectorului 6 din București. Întâlnirea a oferit oportunitatea de a face schimb de experiență și bune practici în administrarea comunităților locale”, a scris edilul.

Totodată, Primarul General a adăugat că, părțile au discutat despre implementarea tehnologiilor inteligente în administrarea publică, dezvoltarea infrastructurii urbane durabile și inițiativele de îmbunătățire a calității vieții cetățenilor.

„Primăria Chișinău tinde să aplice cele mai bune practici internaționale pentru a promova dezvoltarea sustenabilă și modernizarea Capitalei”, a conchis Ion Ceban.

In this article