Vicepreședintele Lukoil găsit spânzurat în biroul său: Noua tragedie în rândul conducătorilor de top ai companiei

Vicepreședintele companiei ruse de petrol și gaze Lukoil Vitaly Robertus a murit “subit”, a anunțat compania. El este al patrulea manager de top al Lukoil care a încetat...

Vicepreședintele companiei ruse de petrol și gaze Lukoil Vitaly Robertus a murit “subit”, a anunțat compania. El este al patrulea manager de top al Lukoil care a încetat din viață de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina.

Vitaly Robertus avea 54 de ani, scrie pravda.com. „Suntem profund întristați să anunțăm că Vitaly Vladimirovich Robertus, vicepreședintele companiei, a murit subit la vârsta de 54 de ani”, se arată în comunicatul de presă transmis de companie.

Despre acest deces, consilierul ministrului ucrainen de interne Anton Gerashchenko, a scris pe X (Twitter) că Robertus ar fi fost găsit spânzurat în birou.

Vladimir Nekrasov, președintele Consiliului de administrație al companiei Lukoil, a murit în octombrie 2023 din cauza insuficienței cardiace acute. Nekrasov a condus Lukoil după ce Ravil Maganov, fostul președinte, a murit după ce a căzut de la o fereastră a Spitalului Clinic Central din Moscova în august 2022.

Alexander Subbotin, fostul manager de top al companiei, a murit în mai 2022. Cadavrul său a fost găsit într-o casă privată. O investigație a concluzionat că și Subotin a murit din cauza insuficienței cardiace acute.

In this article