Veste proastă pentru moldovenii din Germania și Italia, care vor să meargă la vot. În aceste țări se introduc restricții pandemice

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe informații din partea cetățenilor moldoveni din Germania, dar și Italia, care anunță că nu mai pot oferi transport spre secțiile...

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe informații din partea cetățenilor moldoveni din Germania, dar și Italia, care anunță că nu mai pot oferi transport spre secțiile de votare pentru că, astăzi, au fost amendați de poliție pentru deplasarea în mașină a mai mult de 3 persoane.

Autoritățile din Germania au instituit carantină în condițiile creșterii numărului de infectări cu COVID-19. Din 2 noiembrie, în țară au fost stabilite un șir de restricții pentru cetățeni și instituții. Astfel, în maşină nu se pot deplasa mai mult de 3 persoane din familii diferite. Poliţia verifică unităţile de transport şi aplică amenzi.

De asemenea, în unele regiuni ale Italiei se permite deplasarea a maxim 3 persoane în automobil, şoferul şi maxim 2 persoane în spate, dacă nu fac parte din acelaşi nucleu familial.

Amenzile aplicate de autorități încep de la 800 euro.

In this article