Veste bună! Spitalul din Ștefan Vodă își va redeschide ușile de mâine

Spitalul din Ştefan Vodă, plasat în carantină din cauza mai multor cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, inclusiv în rândul personalului medical, îşi va relua activitatea...

Spitalul din Ştefan Vodă, plasat în carantină din cauza mai multor cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, inclusiv în rândul personalului medical, îşi va relua activitatea de mâine. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă.

“De mâine va fi reluată activitatea spitalului din Ştefan Voda, iar astăzi am repetat instruirea angajaților instituției medicale. Spitalul este dotat cu echipamente de protecție”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Ministrul a mai spus că angajații spitalului, dar şi pacienții vor trebuie să respecte în continuare măsurile de prevenire a COVID-19

“Rămâne valabilă distanta socială, dezinfectarea şi triajul făcut de angajați. Rămâne şi regimul flexibil de muncă. Adaptarea măsurilor nu presupune revenirea imediată la ritmul normal. Sănătatea rămâne o prioritate”, a mai spus Dumbrăveanu.

In this article