„Velo Road Chișinău” se va desfășura pe 28 iulie: Ceban: „Participarea este gratuită”

Un nou eveniment sportiv de amploare. Primarul General, Ion Ceban anunță că, Primăria Capitalei va organiza și în acest an Maratonul de ciclism „Velo Road Chișinău”. „Evenimentul, la...

Un nou eveniment sportiv de amploare. Primarul General, Ion Ceban anunță că, Primăria Capitalei va organiza și în acest an Maratonul de ciclism „Velo Road Chișinău”.

„Evenimentul, la care pot participa gratuit toți pasionații de ciclism, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, se va desfășura pe data de 28 iulie, cu începere de la ora 09:00”, menționează edilul.

Punctul de pornire al cursei va fi Primăria Chișinău, iar punctul final – Centrul de Tineret Buiucani, str. Ghidighici, nr. 3.

Scopul maratonului, adaugă Ion Ceban, este promovarea unui mod sănătos de viață și participarea activă în rândul tinerilor din Chișinău, care vor avea parte de următoarele:
-O cursă de ciclism palpitantă pe un traseu special amenajat în oraș;
-Distracție garantată alături de alți tineri pasionați de bicicletă;
-Oportunitatea de a-ți testa limitele și de a te bucura de beneficiile mișcării fizice.

Toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani sunt bineveniți!

Pentru a participa, trebuie să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești aici: https://forms.gle/UscAeL7dZdANVafbA , iar pentru mai multe detalii, accesați: https://e-tineret.md/maratonul-de-ciclism-velo-road-chisinau-bucura-te-de-o-zi-plina-de-distractie-si-miscare/ .

In this article