Vasile Tarlev: Cetățenii sunt îngrijorați de situația din țară

Vasile Tarlev a transmis un mesaj prin intermediul canalului său de Telegram, în care a exprimat îngrijorările cetățenilor față de direcția în care se îndreaptă Moldova. „Moldova nu...

Vasile Tarlev a transmis un mesaj prin intermediul canalului său de Telegram, în care a exprimat îngrijorările cetățenilor față de direcția în care se îndreaptă Moldova.

„Moldova nu este a mea, nu este a voastră, dar este a urmaşilor urmaşilor noştri. Pot să vă traduc, dar cred că și așa tuturor le este clar, despre ce este vorba,” a spus Tarlev.

Fostul prim-ministru a evidențiat că situația actuală din Moldova îi neliniștește pe cetățeni, atât pe cei din țară, cât și pe cei din diaspora.

„Ceea ce se întâmplă la noi în țară în ultimii ani, îngrijorează toată lumea. Cetățenii îmi vorbesc despre asta oriunde m-aş întâlni cu ei, fie în ţară, fie peste hotare”, a declarat Tarlev.

Tarlev a menționat că oamenii își amintesc cu nostalgie de vremurile trecute și de eforturile înaintașilor noștri, care au contribuit la construirea unei țări prospere.

„Pe de o parte, ei sunt cu nostalgie de ţară, de trecutul ei, care a fost construit de părinţii şi buneii noştri și care au făcut-o ca pe o livadă înfloritoare, iar pe de altă parte, toţi sunt îngrijoraţi de actuala situaţie, în care a ajuns ţara, şi de ceea ce va urma”, a adăugat acesta.

El a subliniat că este conștient de provocările cu care se confruntă Moldova și a reamintit de perioada în care a fost prim-ministru: „Foarte multe situaţii au fost asemănătoare cu cele de astăzi, iar noi suntem aici să le rezolvăm așa cum am făcut-o și în perioada când am fost la guvernare. Viitorul Moldovei suntem noi”, a conchis Tarlev.

In this article