Vacanța de iarnă a copiilor a fost prelungită din cauza ninsorilor și gerului

Vacanța de iarnă a copiilor a fost prelungită din cauza ninsorilor și gerului. Școlile și grădinițele din Capitală vor fi închise în următoarele două zile, iar copiii vor...

Vacanța de iarnă a copiilor a fost prelungită din cauza ninsorilor și gerului. Școlile și grădinițele din Capitală vor fi închise în următoarele două zile, iar copiii vor putea reveni în instituții joi, 11 ianuarie. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că decizia a fost luată la ședința de urgență de azi-dimineață a Comisiei pentru Situații Excepționale din Capitală.

„Se sistează activitatea instituțiilor educaționale, școli și grădinițe, din Chișinău pe parcursul a două zile, până joi, 11 ianuarie. Se sistează și activitatea instituțiilor publice, cu excepția celor implicate în deszăpezire și înlăturarea ghețușului, celor din sănătate și aflate în serviciul persoanelor care se află în situații de risc”, se arată în anunțul primarului.

Totodată, CSE Chișinău a luat decizia de a sista circulația transportului public pe străzile Capitalei până la ora 16.00. De asemenea, la amiază, urmează să fie organizată ședința operativă a Primăriei Chișinău.

In this article