“Va veni timpul când veți răspunde” – reacția lui Igor Dodon, după ce soția sa și copiii au fost opriți în trafic de procurori, pentru a înmâna o citație

Procurorii i-au înmânat citație soției ex-președintelui R.Moldova, Igor Dodon, și au invitat-o la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când...

Procurorii i-au înmânat citație soției ex-președintelui R.Moldova, Igor Dodon, și au invitat-o la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecția de şah. Despre aceasta Igor Dodon a scris pe rețelele de socializare.

“Este un caz fără precedent pentru Republica Moldova, când dorința de răfuială asupra oponentului politic o împinge pe Maia Sandu, președinte actual al țării, să-mi atace soția, copiii, mama, rudele apropiate.

Repet şi mă adresez din nou către Maia Sandu și procurorii săi – eliberați-vă de ura voastră și de complexele voastre în raport cu mine personal, dar lăsați-mi soția, copiii şi familia în pace.

Există lucruri care nu se iartă. Şi neapărat va veni timpul când veți răspunde dur pentru aceste fărădelegi”, a mai scris Dodon.

In this article