Usatîi: Pro Moldova e proiectul lui Șor, el discută zilnic la telefon cu Adrian Candu

Grupul politic și viitorul partid PRO Moldova este proiectul lui Ilan Șor. Despre aceasta a anunțat Renato Usatîi în cadrul emisiunii “Politica” de la TV8.md, relatează Telegraph.md. Potrivit liderului formațiunii...

Grupul politic și viitorul partid PRO Moldova este proiectul lui Ilan Șor. Despre aceasta a anunțat Renato Usatîi în cadrul emisiunii “Politica” de la TV8.md, relatează Telegraph.md.

Potrivit liderului formațiunii “Partidul Nostru”, Șor și Candu discută aproape că zilnic, iar acest proiect politic aparține anume figurantului principal din dosarul privind jaful sistemului bancar din Republica Moldova.

Întrebat despre cât de credibile sunt afirmațiile sale, Renato Usatîi a amintit în timpul emisiunii și despre alte informații furnizate de către el, confirmate ulterior de unii politicieni, inclusiv despre vizita lui Pavel Filip în Miami.

Precizăm că un grup de deputați PDM au părăsit formațiunea și au creat grup parlamentar ” ProMoldova” în frunte cu Andrian Candu, după o vizită în Israel. Atunci mai mulți politicieni au declarat că deputații din grupul Candu au primit de la Ilan Șor pană la 250 mii euro, iar lunar ridică un “salariu” de cinci mii de euro.

In this article