Unul dintre cele două terenuri de joacă construite în Parcul Dendrariu este gata

Primarul Ion Ceban a anunțat că unul dintre cele două terenuri de joacă construite în Parcul Dendrariu din Chișinău este finalizat, fiind adaptat special pentru micuții cu nevoi...

Primarul Ion Ceban a anunțat că unul dintre cele două terenuri de joacă construite în Parcul Dendrariu din Chișinău este finalizat, fiind adaptat special pentru micuții cu nevoi speciale. El a subliniat că în curând va fi finalizat și cel de-al doilea teren de joacă.

“Am amenajat în prealabil un teren de fitness și workout, am instalat două mese de tenis și armwresling, dar și leagăne în Parcul Dendrariu din Capitală. Este o zonă unde mulți chișinăuieni sau oaspeți ai capitalei preferă să-și petreacă timpul, iar noi continuăm să construim spații moderne și sigure”, a declarat primarul Ceban.

Parcul Dendrariu este un loc popular pentru petrecerea timpului liber în Chișinău, iar Primăria Chișinău are în vedere dezvoltarea și modernizarea continuă a acestuia. Construirea terenului de joacă adaptat pentru copiii cu nevoi speciale reprezintă o inițiativă importantă pentru a asigura accesul egal la divertisment și joacă pentru toți copiii.

Primarul a adăugat că proiectele frumoase vor continua, iar eforturile municipiului Chișinău se concentrează pe crearea de spații moderne, sigure și atrăgătoare pentru comunitate.

In this article