Unde a fost cazată Maia Sandu în Bruxelles și care sunt prețurile hotelului

Președintele Maia Sandu a efectuat zilele trecute prima vizită oficială la Bruxelles. Despre vizită, cu cine din oficialii europeni s-a văzut și ce au discutat, am publicat mai...

Președintele Maia Sandu a efectuat zilele trecute prima vizită oficială la Bruxelles. Despre vizită, cu cine din oficialii europeni s-a văzut și ce au discutat, am publicat mai multe articole pe site-ul nostru de știri, radarpolitic.md. Cine are dorința de a le citi, faceți click aici sau aici.

În capitala Uniunii Europene, președintele nostru s-a cazat la hotelul Renaissance Brussels Hotel. Maia Sandu a dormit aici trei nopți. Prețul pentru o noapte petrecută în acest hotel este de 2 858 de lei. Hotelul se află la doar 4 minute de mers pe jos de Parlamentul European.

Informația am primit-o de la un moldovean din diaspora, care muncește și trăiește la Bruxelles și care a votat la alegerile prezidențiale pentru lidera PAS, Maia Sandu. Articolul nu este despre cât a cheltuit Maia Sandu pentru cazarea în acest hotel, dar despre atitudinea ei față de cetățeanul nostru. Pentru că moldoveanul s-a bucurat când a văzut președintele Republicii Moldova și desigur că a încercat să o salute pe Maia Sandu. Nu a fost însă posibil acest lucru, deoarece un bodyguard al președintelui s-a pus în fața acestuia. Și aici revin la ceea ce am spus de mai multe ori, nu un gard face o instituție mai transparentă și nu un gard îl face pe șeful statului nostru să fie mai aproape sau mai departe de popor. Dar iată anume astfel de întâmplări.

Nu cunosc în ce număr a fost cazată Maia Sandu, dar o cameră din respectivul hotel arată așa:
Galeria de imagini a proprietăţii
Galeria de imagini a proprietăţii
Galeria de imagini a proprietăţii

Renaissance Brussels Hotel dispune și de o piscină interioară. Asta înseamnă că președintele Maia Sandu a avut posibilitatea de a respecta tradiția de Boboteaza și de a se scufunda în apă. Cine știe, poate chiar s-a scăldat, nu cunosc.
Galeria de imagini a proprietăţii

Renaissance Brussels Hotel este evaluat foarte bine pe site-urile de specialitate, așa că dacă scăpăm anul acesta de pandemie și veți dori să călătoriți la Bruxelles, puteți alege să vă cazați aici. Mai ales că se află chiar în inima orașului.
Renaissance Brussels Hotel, Maia Sandu la Bruxelles, în ce hotel a fost cazată Maia Sandu la Bruxelles, vizita Maiei Sandu în UE, moldovean din diaspora, moldovean din Bruxelles, atitudinea presedintelui fata de popor

In this article