Un vlogger spune de ce NU o va vota pe Maia Sandu la funcția de președinte (VIDEO)

Vloggerul Vitalie Florea a făcut un live pe Facebook din fața unei școli, care a fost închisă în perioada când Maia Sandu era ministru al educației. Activistul civic...

Vloggerul Vitalie Florea a făcut un live pe Facebook din fața unei școli, care a fost închisă în perioada când Maia Sandu era ministru al educației. Activistul civic a recurs la acest scenariu pentru a le aminti cetățenilor despre dezastrul din sistemul de educație din acei ani.

„Este una din cele 113 școli închise în perioada 2012 – 2015, când ministru al educației era Maia Sandu. Mii de copii și părinții lor au intrat în dificultate majoră din acest motiv, mii de copii s-au trezit cu necesitatea zilnică să facă zeci de km până la școală și înapoi. Mă întreb, oare pe cât de rezonabilă a fost această inițiativă a Maiei Sandu? Pe cât de mult a contat confortul copiilor? Sau au contat banii?”, se întreabă Florea.

Vloggerul le-a amintit cetățenilor că eșecul Maiei Sandu a continuat și în perioada când aceasta a devenit premier.

„Guvernul Maiei Sandu a rămas în memoria cetățenilor prin majorarea tarifelor la energia electrică, majorarea TVA pentru HORECA”, spune Florea.

Vloggerul a îndemnat cetățenii să aibă grijă pe cine votează, deoarece Maia Sandu este “un politician populist, perfect încadrat în sistemul politic moldovenesc, crescut în acest sistem vicios, care manipulează și parazitează pe speranțele moldovenilor”.

In this article