Un vlogger demonstrează cum lucrează trollii PAS

Cum lucrează trollii plătiți din PAS? La această întrebare răspunde vloggerul Vitalie Florea, care le-a profilurile, după ce a fost atacat de mai multe ori de echipa de...

Cum lucrează trollii plătiți din PAS? La această întrebare răspunde vloggerul Vitalie Florea, care le-a profilurile, după ce a fost atacat de mai multe ori de echipa de trolli a PAS.

“Unul scrie comentariu cu vreo aberație de genul “bravo maia, anticipate” sau vreo injurătură, iar alții pun like-uri. Să creeze impresia de valabilitate și importanță a mesajului transmis. De susținere masivă”, explică Florea.

Vloggerul scrie că a analizat toate comentariile și profilurile ale așa-numitor susținători PAS.

“Toate sunt trase ca la incubator. Cu 100-300 prieteni, cu câteva poze, cu puține postări. Unele profile sunt mai sofisticate. Ca profilul Elisa Dodon. Primesc like-uri și comentarii la poze, iar când analizez cine le-a scris “cumătră arăți foarte bine!” dai peste… profiluri cu 100-200 de prieteni și câteva poze”, susține vloggerul.

Florea mai spune că pentru toată schema de trolli ce lucrează pentru PAS se cheltuie multe mii de euro lunar. “Din care surse transparenților, integrilor și curaților, lua-v-ar dracii de ipocriți ce sunteți?!”, se întreabă vloggerul.

In this article