Un ucrainean s-a înecat în râul Nistru în timp ce încerca să ajungă ilegal în R. Moldova

Un cetățean ucrainean s-a înecat în fluviul Nistru în timp ce încerca să ajungă în înot în R. Moldova. Cadavrul său a fost descoperit de grănicerii ucraineni, care...

Un cetățean ucrainean s-a înecat în fluviul Nistru în timp ce încerca să ajungă în înot în R. Moldova. Cadavrul său a fost descoperit de grănicerii ucraineni, care spun că bărbatul de 43 de ani a încercat să traverseze frontiera ilegal pentru a scăpa de mobilizare, scrie deschide.md. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Un localnic i-a informat de grăniceri despre un bărbat care trecea în înot Nistrul înspre R. Moldova când, brusc, a dispărut sub apă. Grănicerii au început o operațiune de salvare cu ajutorul bărcii de serviciu. Din păcate, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit mai târziu. Era un rezident de 43 de ani din Moghiliv-Podilsk. Decedatul avea asupra lui un telefon și pașaportul, izolate într-o pungă din plastic” a declarat serviciul ucrainean de grăniceri.

La fața locului au venit și angajați ai serviciilor de urgență, dar și ai Poliției Naționale a Ucrainei. O anchetă în acest caz a fost deschisă.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article