Un „tată” acuzat că și-a abuzat fetița, cere „arest la domiciliu”

Un „tată” acuzat că și-a abuzat fetița timp de 4 ani cere instanței de judecată să fie „arestat la domiciliu”. Judecătorii, însă au pregătit o altă „cameră” pentru...

Un „tată” acuzat că și-a abuzat fetița timp de 4 ani cere instanței de judecată să fie „arestat la domiciliu”. Judecătorii, însă au pregătit o altă „cameră” pentru el.

Cu un tupeu greu de digerat, indivitul care și-a batjocorit propria copilă a cerut judecătorilor să fie arestat „la domiciliu”, însă judecătorii i-au respins cererea, mai mult.

Un „tată” acuzat că și-a abuzat fetița, cere „arest la domiciliu”. Judecătorii i-au făcut o surpriză

Bărbatul în vârstă de 38 de ani are patru copii minori, un băiat și trei fetițe, cea mai mică fiind născută de doar câteva luni.

Copila agresată a împlinit 12 ani și chinurile îndurate au ieșit la iveală greu, după 4 ani de chinuri și teroare.

Polițiștii au descins la locuința familiei și, pe baza probelor strânse, individul a fost reținut și apoi arestat preventiv.

Mama a spus autorităților că nu a bănuit în tot acest timp ce îndura fetița, care era amenințată să nu divulge nimănui agresiunile.

Bunicii fetiței, care locuiesc în aceeași curte, au avut anumite suspiciuni că individul are un comportament cel puțin ciudat în raport cu micuța, însă atunci când încercau să spună ceva, să facă o aluzie în acest sens, agresorul devenea violent verbal, îi amenința, iar bătrânii se temeau și ei.

Polițiștii coordonați de procurorul de caz au reușit să strângă suficiente probe pentru a-l trimite după gratii, pentru viol în formă continuată.

Monstrul „deghizat” în tată poza într-un al bisericii

Vecinii bărbatului au fost uimiți să descopere cât de bine se ascundea acesta sub „masca” unui om smerit, apropiat de biserică, în timp ce săvârșea orori atunci când credea că nu îl vede nimeni.

Protecția Copilului Vaslui a preluat cazul îndată după ieșirea la iveală a grozăviei, introducând copila într-un program de consiliere pentru a putea depăși traumele suferite, potrivit vremeanouă.

sursa

In this article