Un tânăr și-a înjunghiat fosta soție, sub ochii copilului, după care și-a pus capăt zilelor în stradă

Un tânăr chișinăuian s-a sinucis în stradă, după ce și-a înjunghiat de mai multe ori fosta soție. Tragedia a avut loc acum cinci zile în localitatea Lăpușna, din...

Un tânăr chișinăuian s-a sinucis în stradă, după ce și-a înjunghiat de mai multe ori fosta soție. Tragedia a avut loc acum cinci zile în localitatea Lăpușna, din raionul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care sâmbătă, 19 Iunie, a mers în ospeție la fosta sa soție, o tânără în vârstă de 26 de ani.

Între cei doi soți s-a iscat un conflict în urma căruia, individul a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat mai malte lovituri pe suprafața corpului, de față cu copilul acestora în vârstă de 5 ani.

Ulterior, tânărul a ieșit în stradă și cu același cuțit cu care și-a înjunghiat fosta soție și-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, de față cu vecinii care au sărit tinerei în ajutor.

La fața locului a intervenit o ambulanță care o preluată pe tânără și au transportat-o la spital în stare gravă, dar stabilă, unde a fost diagnosticată cu plăgi multiple în regiunea cervicală pe stânga și pe dreapta, multiple plăgi pe spate și cutia toracică pe stânga.

Totodată, echipajul medical a constat decesul tânărului.

Cei doi soți au fost căsătoriți timp de 7 ani și au divorțat în anul 2022.

In this article