Un tânăr s-a sinucis într-un parc din Capitală

Caz șocant în municipiul Chișinău. Cadavrul unui tânăr de 26 de ani a fost depistat într-un parc. Anterior, acesta a publicat un video în care a mărturisit că...

Caz șocant în municipiul Chișinău. Cadavrul unui tânăr de 26 de ani a fost depistat într-un parc. Anterior, acesta a publicat un video în care a mărturisit că vrea să se sinucidă și și-a luat rămas-bun de la apropiații săi.

Potrivit șefei Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, pe data de 14 octombrie, la IP Ciocana a parvenit informația precum că, într-un parc din Chișinău, un tânăr are intenția de a-și pune capăt zilelor.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Prin urmare, oamenii legii au descoperit cadavrul tânărului în vârstă de 26 de ani.

La examinarea de către medicul legist, în regiunea capului a fost depistată o plagă efectuată prin împușcătură. Ulterior, cadavrul a fost îndreptat la CML pentru a fi efectuate expertizele de rigoare.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele, dar și motivul pentru care a recurs la asemenea faptă.

De asemenea, s-a stabilit că tânărul a publicat imagini video în care a comunicat că vrea să-și pună capăt zilelor.

„(…) Acest video o să vă ajute pe voi, pe tine, sora mea, Vera, scuză-mă, eu într-adevăr nu mai pot așa. Eu voi fi mereu alături de voi și voi avea grijă de voi toți”, a spus tânărul.

Video: Telegram/Vtememd

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article