Un tânăr s-a predat la Poliție după ce și-a ucis prietenul

Un bărbat de 30 de ani s-a predat de bunăvoie oamenilor legii după ce și-a omorât prietenul. Tragedia a avut loc acum două zile, la data de 13...

Un bărbat de 30 de ani s-a predat de bunăvoie oamenilor legii după ce și-a omorât prietenul. Tragedia a avut loc acum două zile, la data de 13 decembrie, la Soroca.

S-a stabilit că în seara zilei de 13 decembrie, în jurul 19:25, la IP Soroca a parvenit un apel din partea unui bărbat care a declarat că și-a omorât prietenul și că vrea să se predea oamenilor legii, transmite breakingnews.md cu referire la pulsmedia.md.

La fața locului s-a deplasat imediat grupul de urmărire penal al IP Soroca, care a stabilit că apelantul este un bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din din localitatea Zastânca, raionul Soroca, dar au depistat și cadavrul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din localitatea Crișcăuți, raionul Dondușeni.

Potrivit surselor, cei doi erau prieteni de mai mult timp și locuiau împreună în aceeași casă pe care o închiriau. De asemenea, aceștia lucrau împreună pe un șantier de construcție din oraș.

În seara de 13 decembrie, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, care a degenerat într-o bătaie. Bărbatul de 30 de ani ar fi luat un scaun cu care i-a aplicat celuilalt lovituri peste diferite părți ale corpului, în special în cap, după care l-ar mai fi lovit și cu o cărămidă.

În urma traumatismelor grave suferite, victima a murit pe loc. Individul de 30 de ani a ridicat cadavrul de pe podea și l-a culcat în pat, după care a fugit din locuință. Apoi, totuși, a decis să se predea oamenilor legii.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, după care a primit mandat de arest pentru 30 de zile. Pe numele său a fost pornită o cauză penală pentru omor și riscă ani grei de pușcărie.

In this article