Un tânăr moldovean, descoperit pe AIC cu un document falsificat

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, posesor al dublei cetățenii, moldovenească și română, este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru deținerea unui document falsificat. Potrivit...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, posesor al dublei cetățenii, moldovenească și română, este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru deținerea unui document falsificat.

Potrivit Poliției de Frontieră, tânărul a fost depistat în după-amiaza zilei de 18 martie curent, printre pasagerii cursei aeriene Chișinău-Varșovia.

Astfel, pentru formalitățile de control al trecerii frontierei de stat s-a prezentat cetățeanul de 27 de ani. Acționându-se conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au trecut în linia a doua de control persoana. Drept rezultat, asupra sa s-a depistat un certificat de calificare profesională a conducătorului auto, document pretins a fi eliberat de către autoritățile moldovene.

Din primele cercetări, oamenii legii au constatat că certificatul tânărului conține semne vădite de falsificare.

În continuare, actul cu pricina a fost ridicat, iar angajații SPF Aeroportul Internațional Chișinău documentează cazul sub toate aspectele legale.

In this article