Un tânăr din Ialoveni ar fi fost bătut în plină stradă

Un tânăr din Ialoveni ar fi fost bătut în plină stradă. Cazul a fost făcut public în grupul localității de către sora victimei. Tânărul ar fi fost agresat...

Un tânăr din Ialoveni ar fi fost bătut în plină stradă. Cazul a fost făcut public în grupul localității de către sora victimei.

Tânărul ar fi fost agresat în timp ce se întorcea din ospeție, transmite breakingnews.md cu referire la agora.md.

„În timp ce îl băteau pe fratele meu strigau: „Слово пацана”, cred că mulți știu ce film e acesta”, a scris autoarea postării.

Aceasta s-a arătat îngrijorată de situație și și-a exprimat îngrijorarea față de astfel de fenomene: „Fiți foarte atenți când vă întoarceți seara acasă. Sper ca făptașii să fie trași la răspundere ca să nu mai pățească nimeni așa ceva, mai ales că acum sunt sărbători și toți venim mai târziu acasă”.

Solicitată de AGORA, ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni a confirmat faptul că un asemenea caz a fost înregistrat, iar oamenii legii întreprind măsuri pentru a-i identifica pe făptași.

De menționat că serialul „Слово пацана” se bazează pe evenimente reale și este inspirat din cartea cu același nume a lui Robert Gareev. În anul 1980, în capitala Tatarstanului, a existat o creștere a grupurilor criminale de tineri care luptau pentru „dominare” asupra regiunilor.

După ce mai mulți elevi din Tatarstan au organizat un joc bazat pe serial, imitând personajele acestuia și omorând un adolescent de 15 ani la o stație de autobuz, recent, deputați ai Dumei de Stat au cerut să verifice serialul pentru promovarea unui stil de viață periculos pentru adolescenți.

In this article