Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc locativ, din Chișinău

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce s-a prăbușit în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc pe...

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce s-a prăbușit în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuințe.

Tragedia a avut loc pe data de 23 august, în jurul orei 22:20, pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Rîșcani al capitalei. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că ar fi vorba despre un caz de suicid, iar tânărul nu a lăsat niciun bilețel de adio.

„Ca urmare a documentării faptei, forțele de ordine au stabilit că tânărul s-a aruncat în gol de la geamul apartamentului de la etajul 9, unde locuia împreună cu părinții. Din cele comunicate de părinți, nu ar fi existat între ei careva certuri, sau neînțelegeri. Bilețel de adio nu a lăsat”, susține Stati.

Totodată, pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul ce l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

A fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul. La fața locului au intervenit și oamenii legii care urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

In this article