Un tânăr de 20 de ani, prins după ce a comis 5 accidente rutiere în Chișinău la volanul unei mașini răpite

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut după ce a comis 5 accidente rutiere, refuzând să stopeze Volkswagen-ul pe care îl conducea la indicațiile polițiștilor. Incidentul...

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut după ce a comis 5 accidente rutiere, refuzând să stopeze Volkswagen-ul pe care îl conducea la indicațiile polițiștilor. Incidentul a avut loc după ce mașina a fost răpită noaptea trecută în sectorul Ciocana al capitalei.

În urma răpirii, toate instituțiile subordonate Inspectoratului General al Poliției au fost alertate imediat. Cu puțin timp în urmă, mașina a fost observată de polițiști în orașul Ialoveni.

Șoferul, care avea un pasager alături, a refuzat de nenumărate ori să oprească la semnalele polițiștilor, accelerând și comițând 5 accidente rutiere în timp ce se deplasa pe străzile capitalei. Acțiunile sale au pus în pericol circulația rutieră și au deteriorat mai multe vehicule.

În cele din urmă, șoferul a fost oprit de poliție pe strada Tiraspol din Chișinău. Tânărul, care are antecedente penale pentru jaf, a fost reținut, iar polițiștii investighează în continuare circumstanțele incidentului, urmând să ofere detalii suplimentare.

In this article