Un șef de secție de la Chișinău-Gaz, reținut în timp ce lua mită

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au reținut, astăzi, în flagrant, un șef de secție al S.R.L. „Chișinău-Gaz”, bănuit de luare de mită. Acesta ar fi pretins...

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au reținut, astăzi, în flagrant, un șef de secție al S.R.L. „Chișinău-Gaz”, bănuit de luare de mită. Acesta ar fi pretins și primit 5.000 de euro de la un bărbat din mun. Chișinău pentru a nu-l deconecta de la rețeaua de gaze.

Potrivit denunțului, reprezentantul companiei i-ar fi promis proprietarului unui imobil din sectorul Buiucani al capitalei că nu-l va debranșa de la punctul de consum, chiar dacă acesta a fost anterior deconectat pentru acumularea datoriilor, dar și pentru conectare pretins ilegală la rețea.

Astăzi, au fost transmiși banii sub controlul CNA și al procurorilor. Drept urmare a efectuării percheziției corporale, asupra persoanei bănuite au fost depistate și ridicate mijloacele bănești în sumă de 5.000 de euro.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Persoana acuzată de săvârşirea unei infracţiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăţia sa nu-i va fi dovedită printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

In this article