Un rus care s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat pe un munte sacru va fi expulzat din Indonezia

Un bărbat rus va fi deportat din Indonezia pentru că s-a dezbrăcat în vârful unui munte sacru din Bali. O fotografie cu bărbatul pozând cu pantalonii în vine...

Un bărbat rus va fi deportat din Indonezia pentru că s-a dezbrăcat în vârful unui munte sacru din Bali. O fotografie cu bărbatul pozând cu pantalonii în vine pe Muntele Agung a devenit virală săptămâna trecută, potrivit BBC. Ulterior, bărbatul a fost identificat. El a prezentat scuze, dar i se va interzice să revină în Indonezia pentru cel puțin șase luni. Decizia face parte din campania autorităților indoneziene de a scăpa de turiștii care nu respectă regulile și legile autohtone.

Muntele Agung, cel mai înalt punct de pe insula Bali, este considerat de hinduși ca fiind casa zeilor. Un oficial local a declarat că nu există „nicio scuză” pentru comportamentul turistului. Acesta a fost pedepsit chiar dacă a participat la o ceremonie specială de curățare a muntelui, un ritual ținut de localnici după astfel de incidente.

Incidente similare au avut loc și în alte părți ale insulei, relatează Mediafax. Anul trecut, actorul canadian Jeffrey Craigen a fost expulzat din Indonezia după ce a postat un videoclip în care dansa gol pe Muntele Batur, în centrul insulei Bali. În 2021, un scandal a izbucnit după ce un cuplu de ruși a fost filmat în timpul unui act sexual pe Muntele Batur, un alt vârf sacru din Bali.

 

La începutul acestei luni, autoritățile au anunțat că intenționează să interzică turiștilor străini să folosească motociclete în Bali, după o serie de cazuri în care au fost implicate persoane care au încălcat regulile de circulație.

 

Guvernatorul din Bali, I Wayan Koster, a anunțat și el că intenționează să revoce vizele pentru turiștii din Rusia și Ucraina, spunând că multe persoane din cele două țări nu respectă reglementările locale. În plus, administrația provincială din Bali intenționează să limiteze accesul turiștilor în munții insulei, pentru a stopa turismul excesiv.

In this article