Un român supărat că l-a părăsit soția și-a otrăvit copiii, apoi s-a sinucis

O comunitate rurală din Spania este în stare de șoc după ce un bărbat de origine română și-a otrăvit fiicele de 2 și 4 ani, după care s-a...

O comunitate rurală din Spania este în stare de șoc după ce un bărbat de origine română și-a otrăvit fiicele de 2 și 4 ani, după care s-a sinucis. Se presupune că bărbatul a vrut să se răzbune astfel pe soția care l-a părăsit de curând.

Garda Civilă a fost alarmată duminică seara, iar un echipaj ajuns la casa din Las Alcubillas a descoperit cadavrele celor două fetițe și a bărbatului român, potrivit Diario de Almeira.

Cea care a alertat autoritățile este chiar fosta soție a bărbatului. Aceasta le-a spus polițiștilor că fostul soț și cele două fetițe au ingerat o substanță toxică, ancheta fiind concentrată în această direcție. Totuși, o concluzie finală va fi conturată abia după efectuarea necropsiei și textelor toxicologice.

Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi soți se despărțiseră de curând, pentru că femeia, în vârstă de 23 de ani, n-a mai suportat violențele soțului ei. Se pare că ea obținuse și un ordin de protecție împotriva acestuia.

Cei doi nu mai locuiau împreună și se pare că bărbatul le luase la el acasă weekendul trecut pe cele două fiice.

In this article