Un român, condamnat la pușcărie după ce a omorât un câine cu furca

Un bărbat din județul Sibiu a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a omorât un câine cu o furcă, transmite...

Un bărbat din județul Sibiu a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare după ce a omorât un câine cu o furcă, transmite Turnul Sfatului.

În luna februarie pe rețelele sociale au apărut o serie de imagini șocante care ilustrau un bărbat din comuna Țichindeal care lovea doi câini, apoi omoară pe unul din ei cu o furcă. Imediat, angajații Biroul pentru Protecția Animalelor Sibiu au demarat o anchetă, stabilind că faptele s-au petrecut în vara anului 2022, transmite breakingnews.md cu referire la digi24.ro.

Agresorul, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept, respectiv schingiuirea animalelor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 republicată”.

Dosarul a fost trimis spre judecată la Judecătoria Agnita, iar zilele trecute a fost pronunțată prima sentință pe fond: 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

In this article